Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore

За ЕДРОви клиенти

Уважаеми клиенти, системата е с функционалност за пазаруване на ЕДРО и дребно. При влизането си в магазина като Гост (без регистрация) или със своя акаунт като Потребител (след като сте си направили регистрация) вие ще виждате само цените на дребно и ще можете да пазарувате само на тях.

За да имате възможност да пазарувате на цени на едро е нужно:

1. Да се регистрирате в магазина от меню ПРОФИЛ > Нов потребител > Продължи

2. За да се възползвате от ЕДРОви цени е нужно да отговаряте на някои условия свързани с количества поръчки и стойности на месец, за повече информация моля свържете се с нас на тел.: 0885 420 042

3. Ако отговаряте на условията в т.2 можете да се свържете с нас на it@elitis.bg за да ни предоставите потребителското си име и да изявите желанието си да сте ЕДРОви клиент. След като проверим при колегите разговора с вас ще ви потвърдим статуса ЕДРОви.

След като изпълните тези стъпки ще ви бъде предоставено ниво ЕДРОви клиент в магазина ни и ще виждате ПРОМО цена (ЕДРОва цена) и Стара цена (цени на дребно). При пазаруване вече, след като сте на ниво ЕДРОви клиент, при влизането в системата ще се възползвате от ПРОМО цените (едровите цени) при закупуване на продуктите на които е добавена такава.