Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore
  • Четка за зъби Colgate 360 Soft, Синя
Четката за зъби Colgate 360º Sensitive PRO-relief Extra Soft е специално създадена за цялостно почистване на устната кухина. Подходяща е за чувствителни зъби и венци. Осигурява деликатна грижа, за разлика от четките с по-твърди власинки. Именно агресивното почистване на зъбите и използването на твърда четка могат да задълбочат неприятните усещания, свързани с чувствителност на зъбите и да се стигне до протъркване на зъбната повърхност и оголване на венците. В тези случаи четката за зъби Colgate 360º Sensitive PRO-relief Extra Soft с меки власинки е изключително подходяща. Употребата й спомага за намаляване на дискомфорта и същевременно създава перфектно цялостно почистване. Четката разполага и със специално покритие за почистване на езика и бузите. Именно по този начин работи на 360º. Власинките й са с до 48% по-меки спрямо стандартните Софт четки, за максимално щадящо действие.

Четка за зъби Colgate 360 Soft, Синя


  • Код: 16836
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Цена: 3.10 лв.

ПОСОЧЕТЕ БРОЙ ОТ ПРОДУКТА
Уважаеми клиенти, въпреки усилията ни Елитис Мегастор НЕ може да гapaнтиpa нaличнocттa нa cтoĸaтa или цената ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! Наличностите и цените на стоките се обновяват в системата на всеки 24 часа и е възможно ако сте поръчали в този период да има разлика. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт или промяна в цената, щe ce cвъpжeм c Bac!
Уважаеми клиенти, в случай че не намирате даден търсен от Вас продукт в онлайн магазина ни, можете да използвате бутоните , или за да получите информация за него и да го поръчате лесно и удобно!

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

ПРЕПОРЪЧАН
Кислол Блясък 1л

Цена: 1.79 лв. / 1.59 лв.

Отстъпка:-0.2 лв.