Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore
  • Philips OneBlade Тример за лице и тяло

Тример за подстригване, оформяне и бръснене на всякаква дължина косми, подходящ за лице и тяло.


Характеристики:


Водоустойчив. Има приставки за набола брада (1, 3 и 5 mm), както и приставка за тяло. Дълготрайната батерия осигурява употрба в продължение на 45 минути. С приставка за допълнителна защита на чувствителните зони.

Ножчетата се движат с 200 движения в секунда. Всяко ножче издържа до 4 месеца.


Начин на употреба:


Лице:


Подстригване - Подстрижи брадата си до желаната дължина.

Оформяне - Създай прецизни краища с двустранното ножче. Подходящ за бръснене във всяка посока.

Бръснене - Не бръсне толкова близо до кожата като традиционното ножче, което осигурява защита на кожата от порязване и раздразнение. 


Тяло:


Прикрепи гребена за тяло за лесно подстригване във всяка посока. Използвай приставката за защита на чувствителните зони. Бръсни срещу посоката на разтежа.


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.


Philips OneBlade Тример за лице и тяло


  • Код: 778202
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Цена: 99.99 лв.

ПОСОЧЕТЕ БРОЙ ОТ ПРОДУКТА
Уважаеми клиенти, въпреки усилията ни Елитис Мегастор НЕ може да гapaнтиpa нaличнocттa нa cтoĸaтa или цената ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! Наличностите и цените на стоките се обновяват в системата на всеки 24 часа и е възможно ако сте поръчали в този период да има разлика. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт или промяна в цената, щe ce cвъpжeм c Bac!
Уважаеми клиенти, в случай че не намирате даден търсен от Вас продукт в онлайн магазина ни, можете да използвате бутоните , или за да получите информация за него и да го поръчате лесно и удобно!

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

ПРЕПОРЪЧАН
Кислол Блясък 1л

Цена: 1.79 лв. / 1.59 лв.

Отстъпка:-0.2 лв.