Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore
  • Лосион против гъбички по кожата и ноктите на ръцете и краката 30 ml
Лосион за успокояване при гъбички по кожата и ноктите с масло от чаено дърво. Маслото от чаено дърво притежава силно противогъбично действие. Лосионът е подходящ и за предпазване преди и след басейн. Начин на употреба: За външно приложение! Лосионът се пръска от разстояние 10-15 см, докато участъците се навлажнят обилно. Ефектът на успокояване започва 5-10 минути след напръскване. Обичайната доза е 3 пръскания сутрин или вечер. Продължителността на ползване на лосиона се преценява индивидуално. По време на пръскане дръжте флакона изправен.

Лосион против гъбички по кожата и ноктите на ръцете и краката 30 ml


  • Код: 44210
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Цена: 7.99 лв.

ПОСОЧЕТЕ БРОЙ ОТ ПРОДУКТА
Уважаеми клиенти, въпреки усилията ни Елитис Мегастор НЕ може да гapaнтиpa нaличнocттa нa cтoĸaтa или цената ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! Наличностите и цените на стоките се обновяват в системата на всеки 24 часа и е възможно ако сте поръчали в този период да има разлика. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт или промяна в цената, щe ce cвъpжeм c Bac!
Уважаеми клиенти, в случай че не намирате даден търсен от Вас продукт в онлайн магазина ни, можете да използвате бутоните , или за да получите информация за него и да го поръчате лесно и удобно!

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

ПРЕПОРЪЧАН
Кислол Блясък 1л

Цена: 1.79 лв. / 1.59 лв.

Отстъпка:-0.2 лв.