Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore
  • Bio Care Black/White Четка за зъби 2бр

Bio-Care Black & White  е четка за зъби, която е предназначена за ефикасно почистване на устната кухина. Тя е създадена с по-тънка глава, като по този начин почиства безпроблемно труднодостъпните места. Нейният иновативни дизайн позволява главата на четката да се повдига, когато не се употребява, с цел по-добра хигиена. Четката има функционални ултра тънки косъмчета с вградени частици въглен и сребро, които оказват силен антибактериален ефект. За по-удобен и по-стабилен захват по време на употреба, продуктът е създаден с осмоъгълната ергономична дръжка. Устойчивост на топлина: 60º C. Материал използван за дръжката: полипропилен.Bio Care Black/White Четка за зъби 2бр


  • Код: 5091
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Цена: 4.99 лв.

ПОСОЧЕТЕ БРОЙ ОТ ПРОДУКТА
Уважаеми клиенти, въпреки усилията ни Елитис Мегастор НЕ може да гapaнтиpa нaличнocттa нa cтoĸaтa или цената ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! Наличностите и цените на стоките се обновяват в системата на всеки 24 часа и е възможно ако сте поръчали в този период да има разлика. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт или промяна в цената, щe ce cвъpжeм c Bac!
Уважаеми клиенти, в случай че не намирате даден търсен от Вас продукт в онлайн магазина ни, можете да използвате бутоните , или за да получите информация за него и да го поръчате лесно и удобно!

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

ПРЕПОРЪЧАН
Кислол Блясък 1л

Цена: 1.79 лв. / 1.59 лв.

Отстъпка:-0.2 лв.