elfeya
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика за цялото тяло. Нашата козметика е базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък и не съдържа вода. Не използваме изкуствени консерванти. Elfeya Cosmetics е подходяща за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Подхранва по естествен начин, възстановява водно-липидния баланс и защитни функции, подобрява еластичността на кожата. Предлагаме продукти с различни консистенции и формати, за да дадем възможност да изберете най-удобния за вас.
Всички продукти са с изцяло натурален състав. Не съдържат синтетични аромати, оцветители, консерванти или други активни съставки. Не са тествани на животни. Предлагаме и веган продукти.
Сериите са разработени с внимателно подбрани ароматни масла, за да превърнат ритуала грижа за кожата в истинска наслада всеки ден. Предлагаме също хипоалергенни продукти, без етерични масла, съставките на които могат да се консумират и в кулинарията – подходящи са за хора с чувствителна кожа, деца и бременни.
Можете да поръчате продуктите ни онлайн, в избрани аптеки и дрогерии, както и да прочете повече за всеки от тях и за всяка от съставките им на страницата ни. В блога ни предлагаме информация и съвети за грижата за кожата и нейните нужди в различните сезони.

Уебсайт: www.elfeya.com

E-mail: office@elfeya.com

Телефон: +359896 639 076

FB: @elfeya.cosmetics