ivbcosmetics
Ай Ви Би Козметикс ООД е българска дистрибуторска компания, основана през 1990г с изцяло български капитал.

Като доказан лидер на пазара, с повече от 30 години опит в дистрибутирането на бяла и декоративна козметика, Ай Ви Би Козметикс ООД се развива заедно с клиентите си. Компанията подкрепя своите партньори, като им предлага качествени продукти, обслужване на високо ниво и конкурентни цени.

Чрез спазването на всички етични норми и високо ниво на професионализъм, компанията изгражда и поддържа стабилни връзки със своите клиенти.

Ай Ви Би Козметикс ООД е официалният вносител на Golden Rose за България вече 26 години. В портфолиото от брандове, които IVB представлява за България освен Golden Rose влизат Roxanne, ZIAJA, Bel London, Eagles и гигантите в професионална грижа за коса GOLDWELL, Label.m и Organic. Към портфолиото на компанията се присъединиха и два иновативни бранда: витамини за коса под формата на желирани мечета SugarBearHair и т.нар. „чудо на природата“ Naturabloom мед от Манука и Канука.

Ай Ви Би Козметикс ООД е коректен партньор и предпочитан съветник в бизнеса за повече от 5000 клиента на два континента.

Уебсайт: www.ivbcosmetics.com

E-mail: office@ivbcosmetics.com

Телефон: +359 2 413 09 41; +359 889 399 304

FB: @IVB-COSMETICS-182479094121

Адрес: ул. Околовръстен път 42, ет. 4, София, България