Ти Ейч Би Дистрибюшън
Визия

Ти Ейч Би Дистрибюшън е модерна дистрибуционна фирма, която винаги е търсила и ще продължава да търси практичните решения за своите клиенти и партньори.
Ние сме гъвкава организация, работеща в динамична среда, в която нашият екип се учи и обогатява ежедневно с нови познания и практически опит в областта на дистрибуцията, логистиката и търговията със стоки за бита.
Нашата визия е насочена към възможността да задоволяваме винаги потребностите на клиентите ни към едно по–чисто, по-модерно и по-практично домакинство.

Мисия

Да предоставяме на нашите клиенти продукти и търговски услуги с най-високо качество.
Да изграждаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения с бизнес партньорите си.
Да създаваме среда, която вдъхновява за отлични постижения във всичко, което правим.

Принципи

Хората са най-ценният ни капитал.
Фокусирани сме върху клиентската удовлетвореност.
Организацията ни на работа е гъвкава и опростена.
Ориентирани сме към постигане на бизнес резултати при ефективност на разходите.
Устойчивата печалба, постигната с грижа за бъдещето, е в основата на нашия успех.

Ценности

Лоялност и Почтеност
Отговорност
Уважение към всеки
Професионализъм
Отворени към промените

История

Създадена през 1997 год. като дистрибуционна компания "Глобол България" ООД фокусира своята дейност върху дистрибуцията на инсектициди, почистващи препарати и ароматизатори. През 2012 фирмата променя своето име на "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД (TopHomeBrands Distribution Ltd), което по-пълно и ясно хармонизира с дейността и на дистрибуция на качествени търговски марки.
С годините благодарения усилията на целия екип от служители и дистрибутори "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД разширява своята дейност и в направления за дистрибуция на: торове, почвени и тревни смески, барбекюта на дървени въглища, разпалващи средства, уреди с ултразвук срещу вредители, домакински потреби, козметика и медицински изделия (загряващи пластири, козметични продукти за суха и раздразнена кожа, презервативи, лубриканти) и други.

Организация

В отделите на фирмата - управление, финаси, маркетинг и логистика работят млади, но опитни и амбициозни сътрудници.

Дистрибуция

През 1998 е изградена широка мрежа от дистрибутори и търговски представители в цялата страна, която непрекъснато се разширява и утвърждава.
Днес стоките на Ти Ейч Би Дистрибюшън достигат до 5000 точки в цялата страна. Продуктите ни се доставят във всички търговски вериги у нас : Metro, Billa, Kaufland, Praktiker, Mr. Bricolage, Фантастико, CBA, Трънчев, Коме, Hit, Дар, Bulmag, Park Markt, Masterhaus, Алати, Темакс, Bauhaus, Крез и др., както и в повечето аптеки ( Фрамар, Ремедиум) и дрогерии (Елитис) в цяла България. В традиционната дистрибуция при работа с търговци на едро и дребно и локални търговски обекти се прилага специална търговска политика.

Уебсайт: www.thbd-bg.com

E-mail: office@thbd-bg.com

Телефон: +35952 731 187

Адрес: ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А1