Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore Парфюмерия и козметика - Магазини за козметика Елитис Мегастор - Elitis Megastore

Доставки


speedy


Доставките на поръчаните стоки се извършват до 72 часа след обработка на поръчката ви със куриерска фирма Speedy. 


Цената за доставка за поръчки до 3 кг. и под 120 лв. е фиксирана 7 лв. до офис на Спиди и 11 лв. до ваш адрес, а над 120 лв. и до 3 кг. е безплатна. В случай че поръчката ви надвишава с тегло или др. тази стойност за доставка, цената и срока за доставка са според условията на куриерската фирма. За повече информация моля използвайте следните линкове:

За да изчислите цената за доставка на своята пратка: www.services.speedy.bg/calculate

За да проследите пратка: www.speedy.bg/bg/track-shipment


Поръчки направени до 14:00ч. в работни дни се доставят в рамките на следващия работен ден.


Поръчки направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден. Доставката се извършва в деня след обработка на поръчката.


Поръчки направени през събота, неделя и официални почивни дни се обработват на следващия работен ден. Доставката се извършва в деня след обработка на поръчката.


За пратки до по-малки населени места, където куриерска фирма има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.


Максималното тегло и максималната стойност на наложен платеж на всяка пратка се определя от метода на доставка "стандарт 505 - 24 часа" на куруерска фирма Speedy.  


При недостатъчна наличност на заявените продукти, се получава кратко забавяне на доставката, като клиентът се уведомява от служител на shop.elitis.bg за забавянето чрез обаждане по телефона или имейл.


Елитис Мегастор не гарантира наличността на поръчаните стоки.


Елитис Мегастор запазва правото си да ограничава максималните количества на покупка на един артикул в една поръчка.